Mooie streken van de meesterschilder

Ons schilderwerk is uw reclame

U neemt de afslag. Langzaam doemt de bouwplaats op waar uw mensen werken aan een nieuwbouwproject. De ruwbouw, kranen en machines. En de bouwkeet. Vanaf deze afstand al herkenbaar door de kleuren van uw huisstijl en het logo op de zijgevel. Het centrum van waaruit u de werkzaamheden coördineert. En een reusachtig visitekaartje.

Uithol Schildersbedrijf maakt aannemers herkenbaar

Al sinds de oprichting voert Uithol Schilders- en Spuitbedrijf bv in Uithoorn onderhoudsschilderwerk uit aan kantoren, scholen, clubhuizen en bouwketen. Ook uw materieel voorzien we van een weersbestendige laag in de kleur die bij uw bedrijf past. Grote en kleine bouwondernemingen maken gebruik van ons dienstenpakket. Dat hebben we uitgebreid met reclameschilderwerk op diverse objecten, waaronder bouwketen. De functionele ruimte vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf. Deelt u de keet met een collega-aannemer? Dan scheiden we het reclameschilderwerk met ‘de rits’.

Uithol Schildersbedrijf werkt sinds jaar en dag samen met aannemers. Wij voeren alle voorkomende schilderwerk in de bouw uit door het gehele land. En dat met een korte-termijnplanning.
We rekenen hiervoor een vast tarief per vierkante meter per jaar. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Coating van bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren moeten aan hoge eisen voldoen. Hoge slijtvastheid en vloeistofdichtheid zijn daarvan 2 veel voorkomende voorbeelden. Uithol Schilders beschikt over de expertise voor de juiste behandeling van uw vloer. Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op