Mooie streken van de meesterschilder

Uithol Schilders maakt uitnodigend binnenschilderwerk

U loopt het vertrek binnen door een strak gelakte deurpost. De ramen ingelijst in dezelfde kleur. Het plafond is hagelwit en 1 muur is in een contrasterende kleur geschilderd. Een uitnodigende kamer. Het samenspel tussen kleur en meubilair zorgt voor een prettige sfeer. Een uitnodigende kamer. En toch heel gewoon. Want schilderwerk valt pas op als de kwaliteit te wensen overlaat.

De schilders van Uithol kennen het karakter van kleur

Uithol Schilders- en Spuitbedrijf bv in Uithoorn draagt de titel Meesterschildersbedrijf. Dat garandeert schilderwerk van hoge kwaliteit. Ons binnenschilderwerk begint al ruim voordat het deksel van het verfblik gaat. We bespreken met u het kleurenpalet dat u in gedachte heeft. Bent u niet zeker van de kleuren, dan helpen we u graag met vrijblijvend advies. We inventariseren welke herstelwerkzaamheden we moeten verrichten voordat we kunnen beginnen met schilderen. En we bepalen welke verfsoort het beste uw opdracht dekt. Daarna begint het echte vakwerk.


Kunt u wel een kleuradvies gebruiken?

Binnenschilderwerk van Uithol Schilders

Vakkundig schilderwerk geeft niet alleen sfeer. Het heeft ook een praktisch nut. De verflaag beschermt houtwerk tegen slijtage en vocht. Dat laatste is belangrijk voor vertrekken waar vocht en stoom de ruimte krijgen. Denk aan keukens en badkamers. Wij verzorgen het schilderwerk van:

Muren
Plafonds
Kozijnen
Deuren
Trappen

Uiteraard verzorgen wij ook behang en spuitwerk zoals bijvoorbeeld het latexspuiten van wanden en plafonds, vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.