Mooie streken van de meesterschilder

Buitenschilderwerk beschermt uw pand tegen weersinvloeden

Zon, wind en regen. Elk jaargetijde roert zich flink in het Nederlandse klimaat. Het houtwerk en de gevels aan de buitenzijde van woningen en bedrijfspanden krijgen het soms zwaar te verduren. Het buitenschilderwerk van Uithol Schilders in Uithoorn beschermt uw pand tegen alle weersinvloeden.

Laat Uithol Schilders op tijd onderhoudsschilderwerk bij u verrichten

Uw woning of bedrijfspand in de regio Uithoorn en Amsterdam heeft heel wat te verduren. Want hoe dichter bij de kust, hoe wispelturiger het Nederlandse weer. Laat daarom 1 maal in de 5 jaar onderhoudsschilderwerk aan de buitenzijde van uw pand verrichten.

De zijden van gebouwen die op het westen of zuiden staan, vangen de meeste zon en regen. Daarom is het buitenwerk aan die kant vaak eerder aan een onderhoudsbeurt toe.

Scheurtjes of blaasjes in het schilderwerk zijn een voorbode van toenemende schade aan kozijnen, kozijnen en gevelbetimmering. Daardoor trekt er vocht in het houtwerk. Met houtrot tot gevolg. Voorkom ernstige problemen. Herkent u kleine beschadiging in uw houtwerk?

Een frisse uitstraling

Vakkundig schilderwerk geeft uw pand een mooie uitstraling. Schildersbedrijf Uithol geeft niet alleen kleur aan woningen en bedrijfsgebouwen verschillende vve's en scholen maken ook gebruik van onze dienstverlening.